Lørdag 22 november 2014 tok jeg kjøreturen til Flekkefjord for å møte en kjekk gjeng fra Flekkefjord, Egersund og Stavanger. Målet for turen var å dykke på Vraket DS Gudrun. Kjøringen tok 2 timer og 20 minutter som ikke er mye for en Finnmarking.

 

Selv om en glemte drakt, en ødela glidelåsen under påkledning, ei holdt på å bli oppspist av ei svane  så kom vi oss nå utover fjorden til Abelsnes der Gudrun ligger på bunnen 47m under havoverflata. Jeg dykket sammen med en grei kar fra Egersund som også tar bilder, så vi byttet litt på å være modeller 😀 Etter dykket bar det på den lokale puben/pizzasjappa for litt sosialt samvær med pizza. Alt i alt en vel anvendt lørdag for min del, jeg tar gjerne turen igjen til Flekkefjord. Takk for turen folkens, dere er en herlig gjeng.

Geir

 

Under her ser du et knippe av bildene jeg tok.